Υλικά
- 2 φλιτζάνια αλεύρι
- 1 φλιτζάνι νερό
- 2 κουταλάκια αλάτι
(στο περίπου)
Διαδικασία
Τα ρίχνετε σε μία λεκάνη και τα ανακατεύετε!
Για πιο προχωρημένους:
Κοιτάξτε το βιντεάκι αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=qRq-Ew9pdEQ ή αυτές τις ιστοσελίδες http://psalidi-kordela.blogspot.gr/2010/12/blog-post_13.html και http://www.sheblogs.eu/2010/11/24/alatozymi/
Υπάρχουν πολλές εκδοχές, κάνετε όποια σας βολεύει. Το μυστικό είναι να φτιάξετε ένα καλό ζυμάρι.
Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια που έφτιαξα εγώ από αυτό το ζυμαράκι. Μετά τα βάφετε με τέμπερες.
- 2 φλιτζάνια αλεύρι
- 1 φλιτζάνι νερό
- 2 κουταλάκια αλάτι
(στο περίπου)
Διαδικασία
Τα ρίχνετε σε μία λεκάνη και τα ανακατεύετε!
Για πιο προχωρημένους:
Κοιτάξτε το βιντεάκι αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=qRq-Ew9pdEQ ή αυτές τις ιστοσελίδες http://psalidi-kordela.blogspot.gr/2010/12/blog-post_13.html και http://www.sheblogs.eu/2010/11/24/alatozymi/
Υπάρχουν πολλές εκδοχές, κάνετε όποια σας βολεύει. Το μυστικό είναι να φτιάξετε ένα καλό ζυμάρι.
Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια που έφτιαξα εγώ από αυτό το ζυμαράκι. Μετά τα βάφετε με τέμπερες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου